Experter på att renovera kök

Vi erbjuder alla tjänster du behöver för att renovera ditt kök. Är det dags att göra en köksrenovering? Med oss får du en trygg partner som är med dig hela vägen, från första idé till installerat kök. Genom vår erfarenhet och kunnande kan vi leverera ett funktionsdugligt kök som håller i många år framöver. Våra hantverkare är lyhörda, pålitliga och vill att du som kund ska vara nöjd med ditt kök.

Tillsammans med dig planerar vi kökets design och utformning. Vi kommer rekommendera material och inredning. Alltid med dina drömmar i fokus. Vi samarbetar med branschledande leverantörer för att  säkerställa att varje projekt håller hög kvalitet! Vi ser till att du får en lyckad köksrenovering!

Vad kostar en köksrenovering?

Det är svårt att uppskatta hur mycket en köksrenovering kostar. Det beror på många olika faktorer. Det antal arbetstimmar det tar och valet av utrustning samt att det skiljer sig beroende på om du har ett litet eller stort kök, val av vitvaror och vilka material som valts för inredningsdetaljer.

Du kan minska dina kostnader när du renoverar ditt kök genom rotavdrag. Kontakta oss så ger vi dig en tydlig offert över vad just ditt kök skulle kosta att renovera.

Vad ska man tänka på vid en köksrenovering?

Köksrenovering är ett stort projekt som  kräver en hel del planering. Först och främst kan du bestämma vilken typ av kök du vill ha genomatt titta på inspiration bland andra köksrenoveringar och sedan skissa upp hur det skulle se ut hemma hos dig. Du hittar mycket tips och råd på internet. På vår hemsida kan du se flera exempel på köksrenoveringar som vi genomfört. 

Renovera köket själv eller anlita hantverkare?

Att renovera köket själv är en mycket tidskrävande uppgift. Vi rekommenderar därför att du anlitar ett byggföretag som erbjuder totalentreprenad för projektet. Det innebär att vi tar hand om alla delar i renoveringen, inklusive VVS och el. Du kan vara trygg i att du får en pålitlig partner som tar hand om kvalitet så att du blir nöjd med slutresultatet. 

Kontakta oss

Vi är en modern byggfirma som levererar kvalitativa och hållbara lösningar för kunder i Skåne.  Våra hantverkare ser till att du blir nöjd med din renovering. Kontakta oss för mer information.

Previous Post

Experter på våtrum och badrumsrenovering i Malmö

Next Post

Takläggare i Skåne – Vi hjälper till med läggning av tak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *