Köksrenovering

HomeKöksrenovering
Experten på köksrenovering i Malmö

Köksrenovering Malmö

Pro Bygg Syd AB erbjuder en helhetslösning för dig som ska renovera köket. Med vår kunskap och erfarenhet får du ett kvalitativt och funktionellt kök som håller i många år framöver. Våra hantverkare är lyhörda, pålitliga och måna om att du som kund ska vara nöjd med ditt kök.

Köket är ofta den plats i hemmet som vi spenderar mest tid i. Därför är det viktigt att ditt kök har bra arbetsytor, smart förvaring samt ger möjlighet till umgänge med vänner och familj.

Tillsammans med dig planerar vi kökets design och utformning, sätter upp en tidsplan samt rekommenderar material och inredning. Alltid med dina önskemål i fokus. För att säkerställa att varje projekt håller hög kvalitet samarbetar vi med branschledande leverantörer. Vi ser till att du får en lyckad köksrenovering!

Hur fungerar en köksrenovering?

Arbetet att renovera kök anpassas efter er som kund beroende på hur omfattande arbetet är. Vår potential är dock stor och vi kan genomföra hela projekt från såväl idébeskrivning till visat resultat. För att underlätta ska vi här bidra med en beskrivning över hur en köksrenovering kan se ut.

Hembesök för idébeskrivning, måttagning samt projektplanering.

Rivning och bortforsling.

Leverans av material.

Påbörjar byggnationen av köket.

Slutmöte för att tillsammans följa upp projektet.

Våra projekt

Kontakta oss