Tillbyggnad

HomeTillbyggnad
Experter på tillbyggnad i Malmö

Tillbyggnad Malmö

Vi strävar efter att vara förstahandsvalet när det kommer till att välja en trygg och säker byggfirma med inriktning på totalentreprenad i Skåne. Genom att hålla fokus på kvalitet och på våra kunders varierande behov försöker vi vara flexibla och anpassa oss efter marknadens svängningar, utan att tappa det som är grunden i verksamheten – nämligen att leverera färdiga resultat av högsta klass, oavsett om det rör sig om tillbyggnad av ett bostadshus, en köksrenovering eller ett altanbygge.

Välkommen att ta kontakt med oss redan idag så kan vi börja planera ditt drömprojekt på en gång. Vi hjälper dig från första början med planering, ritning och design, materialval samt genom hela byggprocessen tills vi når ett färdigt resultat som du kan vara helt nöjd med.

Behöver du mer yta?

Vi är experter på att hitta bra tillbyggnadslösningar som ger din bostad mer yta såsom ett extra sovrum, ett nytt garage, en inbyggd altan eller varför inte en extra våning. Inget projekt är för litet eller för stort för oss och du kan lita på att vi tar hand om allting från utformning till slutförande.

Kontakta oss redan idag så återkommer vi så snabbt som möjligt med ett offertförslag. Våra offerter är alltid anpassade efter projektets storlek. Allt som ingår i arbetet är noga specificerat – arbetskostnad, materialkostnad, maskiner och resekostnad.

Tillbyggnad – nyproduktion av ekologiska villor

Från och med 2021 kan vi även erbjuda nyproducerade ekologiska villor. Det handlar om en totalentreprenad där vi gör allt från första mötet till sista inspektionen. Vi kan färdigställa ditt drömhus på sex månader (förutsatt att du har en tomt där du har förhandsbesked för bygglov för villa).

Ta hjälp av våra arkitekter!

Självklart går det bra att komma till oss med en färdig ritning på den tillbyggnad som du är intresserad av att göra. Så länge det är praktiskt genomförbart och en säker ritning av hög kvalitet är det inga problem för våra konstruktörer att följa. Vill du dock ha hjälp även med ritningen och designen har vi all kompetens som krävs för att ta fram ett förslag enligt dina önskemål. Boka gärna in ett möte så kan vi tillsammans diskutera fram hur vi bör gå tillväga med just ditt tillbyggnadsprojekt.

När man planerar ett större bygge är det viktigt att ta alla detaljer i beaktning och det är där vår expertis blir extra viktig. Vi vet vad som krävs under själva planeringsstadiet i fråga om planer, ekonomi, rättigheter, tillstånd och så vidare. Med oss som partner kan du lita på att bygget blir utfört på ett fackmannamässigt sätt och att resultatet håller absolut högsta kvalitet.

Tillbyggnad Totalentreprenad

För att förenkla för dig som kund har vi valt att endast erbjuda totalentreprenad, vilket innebär att vi sköter allt i projektet, från exempelvis snickeri och kakelsättning till elektricitet och vatten. Detta gör att vi kan ha kontroll över alla aspekter av byggprocessen och därmed säkerställa att allt i bygget håller samma höga kvalitet. Vi är måna om att du som kund ska kunna lita på att vi utför vårt arbete på bästa möjliga sätt och tror att genom att arbeta på detta sätt att vi kan hålla en högre nivå än många konkurrenter.

Bygger från grunden

I vårt team har vi kunnig personal som har möjlighet att producera nybyggda hus och byggnader från grunden. Det kan röra sig om allt från mindre uthus, garage eller tillbyggnader till villor eller fritidshus. Inget arbete är för stort eller för litet för oss och vi ger alla kunder ett hundraprocentigt engagemang från projektets början till vi ser det färdiga resultatet. Har du en egen ritning eller vill du ha hjälp med att ta fram en design som du blir nöjd med? Oavsett hur du vill gå tillväga kan vi erbjuda kompetent och tillförlitlig hjälp.

Nöjda kunder

Under de år vi varit aktiva har vi hunnit bygga upp ett stort nätverk av nöjda kunder som återvänder för nya uppdrag. Vi tror att det är viktigt att vårda kundrelationer och ser till att sköta uppföljningen av våra uppdrag på ett effektivt sätt för att se till att allting är enligt kundens önskemål. Vi tror även på en öppen kommunikation under hela arbetets gång och du kan kontakta våra arbetsledare när du vill om du har funderingar kring projektet, tidsplanen eller något annat som gäller bygget. Se referenser här 

Expandera eller bygga nytt?

Om du är i behov av mer yta kan det ibland vara svårt att veta om du ska expandera den existerande byggnaden eller helt enkelt bygga en ny byggnad på tomten. Våra kunniga hantverkare bistår med expertis och stöd och hjälper dig ta fram en lösning som är optimal för just dina behov. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett första möte!

Våra projekt

  • Tillbyggnad

Project 3 Tillbyggnad

  • Tillbyggnad

Project 2 Tillbyggnad

  • Tillbyggnad

Project 1 Tillbyggnad

Kontakta oss