Totalentreprenad

HomeTotalentreprenad
Experten på totalentreprenad i Malmö

Totalentreprenad Malmö

Totalentreprenad innebär att en och samma entreprenör ansvarar för både projektering och arbetsutförandet i ett byggnadsprojekt.

För privatpersoner erbjuder Pro Bygg Syd AB allt från mindre till större byggnationer. Underhåll, reparationer, om- och tillbyggnad. Kontakta oss för att snabbt få en offert.

Till företag erbjuder Pro Bygg Syd AB ett brett utbud av entreprenadtjänster. Vi utför alla projekt enligt ABT 06 /AB04 och med kvalité i fokus 

Om du någonsin tidigare har varit involverad i ett byggprojekt vet du säkert att det som brukar vara svårast är koordinationen mellan olika hantverksgrupper. Plattsättaren kan inte göra sitt jobb förrän elektrikern har dragit kablarna och rörmokaren har dragit rören i badrummet. Snickaren måste bli klar med väggarna och taket innan köksinredningen kan ställas på plats. I mitten står du som beställare av projektet och måste hålla i alla trådar och lägga mycket tid och energi på att få allt att klaffa.

Att välja totalentreprenad innebär att du bara skriver ett kontrakt, och därmed också bara har en motpart. Det blir enklare, och din arbetsinsats blir också mindre. För att du ska bli nöjd med resultatet är det dock viktigt att du noga anger dina funktionskrav. Även om du anger vissa tekniska lösningar som du vill ska användas är det viktigt att entreprenaden utförs på ett fackmässigt sätt.

Vi har ett brett utbud av tjänster – renoveringar och tillbyggnader, mindre fristående nybyggnationer samt olika serviceuppdrag. Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!

Våra projekt

  • Totalentreprenad

Project 3 Totalentreprenad

  • Totalentreprenad

Project 2 Totalentreprenad

  • Totalentreprenad

Project 1 Totalentreprenad

Kontakta oss