Om oss

HomeOm oss

Vilka är vi?

Vi är ett byggföretag med totalentreprenad som har lång erfarenhet och bred kompetens. Vi har sedan starten utfört allt ifrån renoveringar och nybyggnation. Vi jobbar tillsammans med dig som kund och arbetar helt utefter dina behov och krav. Vi är ett byggföretag som ger rätt lösning till ditt projekt. Vi utför både mindre och större projekt inom bygg, såsom renovering, ombyggnad eller att förverkliga just din husdröm. 

100+

Nöjda kunder

150+

Genomförda projekt

Med hjälp av kunniga underentreprenörer erbjuder vi även totalentreprenad med hög kvalitet. När du är kund hos oss  kan du vara lugn. Vi fixar allt ifrån arkitektritade hus och nybyggnation till att montera kök, renovera badrum eller bygga en altan. Våra kunder är både privatpersoner och företag. Små som stora uppdrag.

Hos oss ser vi till att våra kunder får all den hjälp de behöver! Allt från hjälp med att ta fram ritningar och bygglovshandlingar till att sen projektleda och genomföra projekten i nära dialog med dig som kund. 

Målsättning

Vi strävar efter att utföra ett effektivt arbete med hög kvalitet och skapa långvariga relationer med våra kunder. 

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare vars medarbetare har en trygg och säker arbetsplats. Att medarbetarna trivs gör under för både kunder och företaget.

Service och kvalitet

Våra erfarna hantverkare har stor erfarenhet och utför ett kvalitativt arbete genom hela projektet. Med vår gemensamma kunskap kan vi säkerställa rätt och bra service med hög kvalitet. Vårt mål är att hjälpa våra kunder hitta den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen. 

Miljö

Vi strävar efter att följa de miljölagar och förordningar som finns för vår verksamhet. Tillsammans arbetar vi aktivt med att förbättra vår miljö och hantering av byggavfall.

ROT-avdrag

Glöm inte bort ROT-avdraget. Du kan få upp till 30% i skattereduktion på arbete för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om ROT för ditt byggprojekt.

Vårt arbetsområde är i hela Skåne med Malmö som utgångspunkt. Små och stora byggprojekt kontakta oss och berätta om ditt projekt så återkommer vi med förslag på hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta Pro Bygg Syd AB

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert