Våra tjänster

HomeVåra tjänster

Vad gör vi?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

 

Vanliga frågor

Takläggare i Malmö med Garanti
Ja du läste rätt, alla tak jobb som vi utför kommer med en trygghetsgaranti. Efter att vi arbetat som takläggare i Malmö länge så är vi tillräckligt säkra på vår sak för att våga garantera dig som kund att du kommer bli nöjd. Vi vänder oss till både bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi har tillräckliga resurser för att kunna åta oss jobb i alla storlekar, från familjehus till lägenhetskomplex och ekonomibyggnader. Har du tak över huvudet så kan du vara säker på att vi kan hjälpa dig underhålla det!
Takläggare med fokus på kvalité
Val av takmaterial är något som under årens gång förändrats i takt med att arkitektur trender kommit och gått. Nu för tiden är det för de allra flesta lika självklart att det takmaterial man väljer är snyggt och passar väl in med resterande utformning på byggnaden, som att det är säkert och utav bra kvalité. Lyckligtvis så har marknaden inom takmaterial utvecklats i takt med ökad efterfrågan från kunderna, vilket vi är mycket glada över. Under de åren vi arbetat som takläggare så har vi haft nöjet att förnya både gamla och nya byggnader med riktigt snygga och designanpassade tak!
Ett väl utfört arbete kräver rätt förutsättningar
Lagar och regleringar kring säkerhet inom takarbeten har förändrats de senaste åren och man har satt större krav på metod och tillvägagångsätt. Vi erbjuder tilläggstjänster inom snörasskydd, glidskydd och takstege. För dig som kund innebär det minskade risker för möjliga skador men framförallt att du kan känna dig trygg med att det arbete som sker ligger i linje med de regleringar som är gällande. Vi utför löpande kompetens & personalutbildningar för att ligga ajour med gällande lagar och regler för att med gott samvete kunna kalla oss experter. Enkelt förklarat så har vi den kunskapen som krävs för att kunna kalla oss takläggare Malmö, på ett prisvärt och kvalitativt sätt.
Har du ett projekt?

Kontakta oss